Beguda gratis a canvi d’un got de burilles a la platja de Castelldefels

El chiringuito Tibu-Ron engega una campanya de sensibilització ambiental.

Amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la contaminació que causen a les platges les burilles, Tibu-Ron Group ha engegat en el chiringuito Tibu-Ron una campanya per la qual l'establiment ofereix una cervesa o un refresc gratuït a canvi d'un got ple de cigarrets consumits. D’aquesta manera es pretén eradicar, d'aquesta manera, la percepció errònia que tirar una burilla a la sorra no perjudica l'estat de la platja.

El projecte, denominat ‘Netegem la platja, cuidem el planeta’, s'emmarca en la voluntat de Tibu-Ron Group de contribuir al respecte i a la protecció del medi ambient. Hi ha diversos precedents en aquest capítol. Fins avui, la campanya ha tingut un gran acolliment, protagonitzada sobretot per nens i estrangers, els més actius a l'hora de recollir burilles de cigars i intercanviar-les per una beguda gratuïta.

Sensibilització ambiental i solidaritat

Durant els últims estius, el chiringuito Tibu-Ron ha recollit milers de taps de plàstic que han estat venuts posteriorment a plantes de reciclatge per destinar els fons a la lluita contra el càncer infantil.

La recollida de gots de cigars, de taps solidaris o la creació d'un gran collage amb ampolles de cristall buides formen part del projecte Siguem Solidaris de Tibu-Ron Group. La campanya Siguem Solidaris abasta des de la neteja de la platja a col·laboracions amb ONG per ajudar a combatre diferents causes.

Un portaveu de Tibu-Ron Group ha manifestat que “la nostra responsabilitat va més enllà d'oferir productes i serveis als clients. És fonamental desenvolupar les nostres activitats tenint en compte les necessitats de la societat, del medi ambient i de les persones.”

Redacció / Foto: Tibu-Ron Group

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
201

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix