Els visitants podran valorar la seva estada als parcs del Baix Llobregat

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha creat en el seu portal web un nou apartat d’enquesta per a conèixer l’opinió d’aquests.

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha activat, en el seu portal web, un nou apartat d'enquesta adreçat als visitants i usuaris dels parcs per tal que aquests valorin les seves visites i estades als diversos espais naturals que la integren.

La finalitat d'aquesta enquesta és conèixer l'opinió dels visitants un cop aquests han estat a qualsevol dels espais que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Amb aquest propòsit, a l'enquesta se'ls demana que en valorin –de l'1 al 5- els accessos, la senyalització, els aparcaments, els itineraris (en cas que n'hagin realitzat algun), la conservació de l'entorn i el personal del parc. L'enquesta es completa amb preguntes sobre la coneixença que tenen dels equipaments i serveis, quins destaquen, què és allò que més els ha agradat i quins aspectes cal millorar.

La informació que es reculli oferirà als gestors dels parcs, equipaments i serveis una valuosa diagnosi de la percepció que els visitants en tenen així com, per descomptat, d'aquells elements que necessiten millora. Per tal d'arribar al màxim de visitants possible, l'enquesta es posa a disposició dels usuaris en català, castellà i anglès.

L'enquesta, que porta per nom "Opineu sobre els parcs", està disponible en el següent enllaç: 

http://parcs.diba.cat/opineu-sobre-els-parcs. També es pot trobar a les corresponents pàgines web de cada parc.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
197

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix