CULTURA: Se celebra la novena edició dels premis Ciutat de Cornellà

El món de la cultura, de l’economia, de la societat i de l’esport cornellanenc es va donar cita divendres passat en la novena edició dels premis Ciutat de Cornellà que es va celebrar a l’Auditori. Una gala on es va fer un reconeixement públic a persones, entitats i empreses locals que contribueixen amb la seva tasca diària a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme al municipi baixllobregatí. Els guardonats van ser els següents:

Premi Ciutat de Cornellà d’humanitats:


Pura Fornals. Professora de matemàtiques i una de les impulsores del Museu de Matemàtiques de Catalunya, amb seu a Cornellà, del qual actualment és la directora.
Aut@rs de Cornellà. Grup d’escriptors que té com a finalitat fomentar l’escriptura i la lectura a la ciutat. A més de les publicacions de cadascun, cada any fan un llibre de relats col·lectiu.

Premi Ciutat de Cornellà d’acció cívica:


José Gálvez. És un referent de compromís social i ha estat president de la UE Cornellà, entitat
que ha integrat en el teixit associatiu local.

Castellers de Cornellà. Tenen 25 anys de vida i durant aquest temps, l’han format més de 500 persones que han portat el nom de Cornellà a les places castelleres del territori català.

Premi Ciutat de Cornellà d’economia:


José Antonio Chaparro. El 2012 va constituir la seva empresa d’articles de cautxú, amb assessorament del Centre d’Empreses de PROCORNELLÀ. És un exemple d’autoocupació i superació.
El Diván de los Sentidos. Una iniciativa de persones emprenedores que innoven en restauració, aporten valor afegit a les seves creacions i s’impliquen en la vida cultural i social de la ciutat.

Premi d’honor Ciutat de Cornellà:


Ricard Vaccaro. Artista de Cornellà amb projecció mundial. Membre d’Sculpture Network des de 2007, el seu treball abarca des de la pintura fins a l’escultura i les instal·lacions artístiques.
Societat Coral La Unió. Amb 160 anys, és l’entitat més antiga de la ciutat. Un dels seus objectius és desvetllar el gust per la música i gaudir dels valors que ens aporta aquest art.

Premi especial Ciutat de Cornellà de Llobregat:


Jordi Évole. Periodista que ha creat una manera de comunicar innovadora, tractant temes d’interès general i oferint al públic dades perquè es pugui formar una opinió sòlida i coherent.
CCOO del Baix Llobregat. Sindicat amb 50 anys d’història, un ferm defensor dels drets socials i laborals de la classe treballadora i un agent clau per a afrontar situacions de crisi de manera col·lectiva.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix