ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Victòries del Segle XXI I Viladecans i derrota del Basket Almeda

En el grup A, el Segle XXI es manté invicte i liderant la classificació amb autoritat. Les espluguines es van imposar a casa davant l’ADBA Sanfer per 79 a 52 en un duel que ja s’ha decidit a la primera part. Maria Anais Rodríguez, amb 16 punts, va tornar a ser la referència en atac. En el grup B, continuen els problemes al Basket Almeda després de sumar la cinquena derrota consecutiva a la pista de l’Unibasket de Logronyo (43-39). Aquest cop les cornellanenques van competir, però no va ser suficient. Els parcials: 9-16, 13-9, 10-3 i 11-11. Mentrestant, el Viladecans va patir però va guanyar a domicili davant l’Aranguren Multibasket (60-62) amb vint punts d’Ana Alonso. Les baixllobregatines van capgirar una fluixa primera part en uns darrers deu minuts molt bons. Els parcials: 14-11, 19-11, 16-17 i 11-23.

Redacció / Foto: La Rioja