ECONOMIA: Clece entrevista a més de 240 professionals en les parades a Vallirana i Martorell de la ruta "Barcelona Emplea"

Clece, companyia especialitzada en la prestació de serveis essencials, va entrevistar més de 240 persones de diferents perfils en les parades a Vallirana i Martorell de la seva ruta "Barcelona Emplea", iniciativa amb la qual està recorrent múltiples localitats de la província de Barcelona per a oferir fins a 500 llocs de treball, durant aquesta setmana. "Veiem que la iniciativa ha tingut molt bona acollida entre les poblacions de Vallirana i Martorell perquè el ritme d'entrevistes ha estat continu. La població s'ha mostrat interessada i amb perfils professionals molt diversos. Realment, estem molt satisfetes amb l'impacte que hem pogut generar als municipis", ha explicat Gemma Almázan, personal de selecció de Clece.  

Clece Ruta Barcelona Emplea

Redacció / Fotos: Clece

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix