Sant Just acull l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play

Es va guardonar als primers classificats de tots els grups i categories dels cinc esports d’associació, i es va premiar a les persones i entitats que es va implicar i van donar suport a aquest model de competició escolar.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir dimarts 7 d’octubre la primera edició de l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play a la sala d’actes de La Vagoneta a Sant Just Desvern, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2013-14. L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec de Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i Oriol Marcé, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport.

Seguidament es va guardonar als primers classificats de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a aleví) dels cinc esports d’associació (futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol ) que durant el curs passat varen participar en aquesta nova proposta alternativa de classificació i competició.

A la segona part de l’acte es va fer lliurament dels reconeixements especials, guardonant a aquelles persones i entitats que es varen implicar d’una forma excepcional i varen donar suport al programa Juga Verd Play:

-Les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació del seu públic, és a dir aquelles entitats que mitjançant les seves aficions (famílies, espectadors, etc) han valorat el comportament de l’equip contrari.

-Les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació dels seus tècnics i tutors de grada.

-Els einamitzadors de joc (àrbitres) i els tècnics (entrenadors/es de cada equip) que van donar més suport al programa gràcies a la seva participació activa, efectiva i constant.

L’acte es va concloure amb el parlament de Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, que va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va posar èmfasi en la necessitat del compromís de tots i totes per a tirar endavant tot el projecte. Per finalitzar es va convidar a tots els assistents a fer-se una foto de família amb tots els guardonats.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix