Prop de 5.000 persones, en la IX Marató del Mediterrani

Nacho Cáceres i Inna Lebedieva guanyen a la distància dels 10 km, i Otmane Btaimi i Hasna Bahom, a la de 21’097 km.

Gairebé 5.000 persones van participar aquest diumenge 20 d’octubre, a Castelldefels i Gavà, a la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o Mitja per parelles.

A la novena edició de la Marató del Mediterrani –recorregut de 10 km- van participar uns 2.000 participants. El viladecanenc Nacho Cáceres (Independent) va guanyar la prova masculina amb un temps de 31’17’’. Artur Bossy (CE Montornès, 31’33’’) i Radouane Nour (independent, 31’43’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Inna Lebedieva (JA Sabadell), amb un registre de 36’56’’. Fátima Oluaja (Marroc, 37’12’’) va ser segona i Elisa Melilli (Independent, 39’42’’), tercera.

D’altra banda, a la Mitja Marató del Mediterrani –recorregut 21,097 km- el primer classificat va ser Otmane Btaimi (Independent) amb 1h07’58’’. Per darrere van arribar Juan Manuel Álvarez (Runner World At, 1h10’43’’) i David Guiamet (Independent, 1h11’57’’). Mentre, a la categoria femenina, la vencedora va ser Hasna Bahom (La Sansi), amb un temps d’1h20’06’’. Judith Corachán (Independent, 1h33’34’’) i Anna Acohon  (Independent, 1h34’36’’) van ser segona i tercera respectivament. La prova va aplegar més de 1.800 participants.

A la modalitat de parelles, els guanyadors van ser: Greta Vílchez-Teo Garcés (1h38’43’’, parelles mixtes); Leticia Pérez-Laura Sánchez (1h43’32’’, parella dones) i Blas Herrera-Albert Moreno (1h23’44’’, parelles homes).

La sortida de les tres proves van tenir lloc des del Canal Olímpic de Castelldefels. Tot el circuit estava senyalitzat amb una línia blava a terra i discorria pels termes municipals de Castelldefels i Gavà. La IX Marató del Mediterrani ha estat organitzada pels ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Zona Vip Events, i va ser cronometrada per Championchip.

Marçal Fontanals / Foto: MM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix