Can Torrelló acull un clínic de beeball el cap de setmana

La instal·lació esportiva gavanenca serà l’escenari d’aquesta activitat esportiva que es fa primer cop a Espanya.

La Real Federación Española de Beisbol y Softbol, amb la col·laboració de la Confederació Europea de Beisbol i la Federació Europea de Sóftbol l'activitat de promoció “Beeball Espanya” que s'organitza aquest cap de setmana -19 i 20 d’octubre- en la localitat de Gavà (Can Torelló).

El beeball és un programa per al desenvolupament de la promoció de beisbol i sóftbol creat per la Federació Holandesa per simplificar l'esport i que ha rebut una gran acceptació en molts països europeus. Anton Kops i Corinne Vd Grient seran els responsables de la formació durant tota l'activitat. El beeball va néixer a Holanda des d'on s'ha anat introduint per la resta d'Europa amb la intenció que els nens i les nenes es puguin iniciar en els nostres esports amb un joc fàcil, divertit i que es pot practicar en espais molt petits.

Marçal Fontanals / Foto: RFEBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Demà se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
72

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix