AE Prat i UE Castelldefels ja tenen rivals a la Copa Catalunya

Els dos equips hauran de jugar a domicili davant del Cerdanyola del Vallès i l’Ascó respectivament.

En la seu de la Federació Catalana de Futbol s'ha celebrat el sorteig de la quarta eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya amb la participació del Castelldefels –exempt a la tercera eliminatòria- i l’AE Prat. El conjunt mariner s’haurà d’enfrontar davant de l’Ascó en terres ebrerenques, mentre que els pratencs tindran com a rival el Cerdanyola del Vallès (es jugarà a La Bòbila). Els partis es disputaran el 13 de novembre.

L’Asssociació Esportiva Prat es va classificar ahir per a la següent ronda de la Copa Catalunya després de vèncer a la tanda de penals la Montañesa per 4 a 5 (el partit va finalitzar amb empat a un gol). La igualtat de forces va presidir el partit jugat al Municipal de Nou Barris de Barcelona. Els locals es van avançar en el marcador, però Granell, des dels onze metres, va igualar l’enfrontament forçant els penals.

Fitxa:

MONTAÑESA: Cocera; Amantini, Joshua, Andres, Aleix (Nils, 54’), Rubén (Marc Pedrola, 67’), Dani Sánchez (Uri, 54’), Ñito (Padilla, 59’), Sacha, Toni Pérez (Anas, 54’) i Marti (Povés, 54’).

EL PRAT: Miguel Ramos; Álvaro, Rafa Murillo, Vivo, Luis Larios (Ricarte, 46’), Fran Bea (Juan, 46’), Manu Balda (Rubén Alcaraz, 46’), Artabe (Ignacio, 46’), Matas, Granell i Víctor.

ÀRBITRE: Alfons Oliva (col·legi català). Va amonestar als locals Rubén y Padilla; i als visitants Artabe, Rubén Alcaraz, Granell i Fran Bea. Vermella a Uri (87’).

GOLS: 1-0 (73’): Amantini. 1-1 (87’): Granell (pti.).

CAMP: Nou Barris. Uns 500 espectadors.

Marçal Fontanals / Foto: AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
119

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix