Prop dels 1.800 participants participen en la Triatló de Gavà

Pol Recober i Núria Pubill s’imposen a la modalitat Olímpica, mentre que Albert Parreño i Míriam Albero ho fan a la d’Esprint.

La vuitena edició del Triatló de Gavà va aplegar prop dels 1.800 participants en les seves diferents modalitats. Tota una festa d’aquesta disciplina esportiva i d’una cursa que forma part de la Wild Triathlon Series By Polar organitzat pel Win Sports Factory.

L’Avinguda del Mar (Gavà Mar va ser el punt de sortida de tots els participants. Un total de 691 triatles van finalitzar la prova de l’Esprint (750 metres nedant, 19 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres corrents). A la categoria masculina, el campió va ser Albert Parreño amb un temps de 56’11’’. Genís Grau (56’12’’) i Juanjo Agüero (56’30’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, a la categoria femenina la vencedora va ser Míriam Albero, que va fer un registre d’1h08’39’’. Segona va ser Leticia Barrio (1h08’41’’), i tercera Shannon Howell (1h09’11’’). Per equips, el primer classificat va ser Los Fitipaldis, seguit de Laietània i Wild Beavers Team en tercer lloc.

A la modalitat de Triatló Olímpica (1.500 metres en natació, 38 quilòmetres en ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu) van arribar a la meta 784 participants. Pol Recober es va imposar a la prova amb un temps de’1h40’56’’. Manuel Lloret (1h42’27’’) i Jordi González (1h43’26’’) van ser segon i tercer respectivament a la prova masculina. Mentre, Núria Pubill, amb un registre final d’1h49’55’’ va ser primera a la categoria femenina. Segona, i a molta distància,  va finalitzar Chus Til (1h55’58’’), mentre que Neus Vidal (1h56’52’’) va acabar tercera. A la modalitat per equips, els guanyadors van ser l’equip Nestlé, I a continuació van arribar l’Absolut Sport 1 i Toracos.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu