La UE Santboiana inicia la Lliga de rugbi de Divisió d’Honor

S’enfrontarà avui al Baldiri Aleu davant del Ciencias Fundación Cajasol a partir de les dotze del migdia.

La Lliga de Divisió d’Honor de rugbi inicia aquest cap de setmana la temporada. La UE Santboiana s’estrena a casa, a l’Estadi Baldiri Aleu, davant del Ciencias Fundación Cajasol de Sevilla. El repte de l’equip de dirigirà Lewis Williams és “seguir l'alt nivell de la temporada passada i donar el suport als nous jugadors per aconseguir superar el que vam fer l’anterior exercici”.

La manca d’un patrocinador ha fet que l’equip s’hagi hagut de refer com a conseqüència de la retallada que hi ha hagut per no disposar dels ingressos de la darrera temporada. Cal recordar que la UE Santboiana és l’actual sotscampiona de Lliga.

D’altra banda, l’entitat inaugurarà a la Terrassa del Club House un mural de l’artista local Txus Sarabia. La idea del club és que es converteixi en un memorial en record de totes les persones que han passat per l’entitat. L’espai durà el nom de Pepe del Rey ‘Rubio’.

Marçal Fontanals / Foto: UES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix