El CBS Gavà aporta 6.000 euros en material per a les escoles locals

L’entitat esportiva va contribuir a la capanya de recollirda impulsada per la Plataforma Gavà Solidària.

La Zona Esportiva de Can Torelló va ser escenari de l’acte de lliurament del material escolar amb què el Club Beisbol i Softball Gavà contribueix a la campanya de recollida impulsada per la Plataforma Gavà Solidària, i que va ser donat a l’AMPA de les escoles públiques i concertades de la ciutat, així com a l’escola d’educació especial Maria Felip. Es tracta del material adquirit arran de l’organització del Torneig solidari celebrat i la col·laboració d’empreses i comerços. La iniciativa va sorgir dels entrenadors de l’equip cadet, els joves Víctor Serrano i Manel Castillo.

Els diners recaptats s’han destinat a la compra de llapis, caixes de colors i retoladors, bolígrafs, gomes i maquinetes. A això cal afegir el suport a la iniciativa de la firma Alpino que ha lliurat al CBS Gavà guixos de pissarra i ceres per valor de 4.660 euros.

Redacció / Foto: CBSG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix