Quatre noves incorporacions al Club Bàsquet Prat

José Ignacio Nogués, David Iriarte i Gerard Caro, provenen del Joventut de Badalona, i Víctor Serrano, de l’Ourense.

Quan resta pràcticament un mes per l’inici de la Lliga el CB Prat està a punt de tancar l’equip per a la temporada 2013-14. Quatre són les incorporacions confirmades durant aquest passat agost. El primer és el madrileny Víctor Serrano. Nascut el 13 d’abril de 1989 fa 2’12 metres i es va iniciar a la base de l’Estudiantes on va arribar a ser internacional a les categories inferiors. Va jugar, entre d’altres equips, al CB Canarias (Adecco Or), Estudiantes (ACB) i Ourense (Adecco Or).

Els altres són José Ignacio Nogués, David Iriarte i Gerard Gomila procedents del Joventut de Badalona. El primer és un 3-4 polivalent que es va formar a les categories inferiors del SESE i que després va passar al Joventut de Badalona. De fet ja ha jugat alguns minuts a l’Adecco Argent i ha estat internacional sots 19 i sots 18. El segon és un pivot mallorquí, que també ha jugat amb el CB Prat a la tercera categoria nacional de bàsquet. Iriarte, internacional sots 18, és un 4-5 lluitador amb bon llançament. Per últim Gomila és un 2-3 que s’estrenarà al CB Prat.

Redacció / Foto: CBP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix