Castelldefels acull la Cloenda del Circuit Català de Korfbal Platja

El guanyador de la primera edició d’aquesta competició que va aplegar més de 30 equips va ser Els Mazos.

La platja de Castelldefels va ser escenari, aquest passat dissabte, de les finals del Circuit Català de Korfbal Platja 2013. La competició es va organitzar davant el xiringuito El Capo on van participar els vuit equips més en forma dels cinc circuits de korfbal platja que han tingut lloc durant el mes de juliol.

L’equip dels Mazaos va afegir una victòria més al seu palmarès i es va proclamar vencedor de la competició en un emocionant final davant dels Vodka Juniors. La classificació final del Circuit va ser la següent: Mazaos, Vodka Juniors, Eternes Promeses, Almogàvers, MKC Thunder, Barrufets Special, Barrufets, Los Hombres de Paco i Onfire KC. La jornada va començar al matí amb el torneig obert El Capo, que va guanyar l’equip sabadellenc Pits i Collons després d’imposar-se a la final davant del conjunt Xusma.

Aquesta primera edició del Circuit Català de Korfbal Platja ha aplegat en sis caps de setmana més de 30 equips procedents de quasi tots els clubs catalans, i espera consolidar-se en edicions futures gràcies a l’acord arribat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), pel qual s’habilitaran cistelles de korfbal antivandàliques a diferents platges de la costa amb l’objectiu de difondre encara més aquest esport.

Redacció / Foto: FCK

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix