'Tito' Sobrín, entrenador del Barça-CB Santfeliuenc de l’LF2

L’equip blaugrana ha incorporat noves jugadores al seu nou projecte esportiu.

El Barça-CB Santfeliuenc continua configurant la seva plantilla per a l’exigent repte esportiu que té per davant amb la seva inscripció i futura participació a la Lliga Femenina 2, la segona categoria nacional del bàsquet femení.

Alberto ‘Tito’ Sobrín -foto- serà el màxim responsable tècnic de l’equip. “El nostre objectiu prioritari és consolidar-nos a la categoria i no patir per assolir la permanència”, diu l’entrenador. A les darreres quatre temporades, el lleonès va dirigir el CB Cornellà a la Copa Catalunya (tot i que aquesta última no va acabar i va finalitzar la campanya en el CB Santfelienc). També ha dirigit el CB Valls a l’EBA, Sedis Cadí, Perfumerías Avenida, Burgos, Mataró i el Puig d’en Valls.

Les darreres incorporacions al conjunt blaugrana són les de l’exala-pivot de CB Cornellà de Copa Catalunya, Mónica Lázaro -foto-(1’88 m), i de l’aler Marta Montoliu, procedent del Lima d’Horta (1,82 m). A més, també ha signat l’expivot del Reus Deportiu Meritxell Bellido (1,83 m), a més de Núria Carrión, exescorta del Lima Horta (1’71 m).

D’altra banda, l’equip masculí del CB Santfeliuenc tornarà a comptar per a la propera temporada, on de nou jugarà a la Lliga EBA, del base Néstor Zamora.

Marçal Fontanals / Foto: CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix