El Boxing and Health organitza dissabte una vetllada de boxa

Es celebrarà en el Pavelló del Club Basket Almeda i el cartell presenta un combat professional i vuit d’amateurs.

Els aficionats a la boxa tenen una cita el proper dissabte 13 de juliol, a partir de les 18 hores, en el Pavelló del Club Basket Almeda (C/ Albert Einstein, 47, Cornellà de Llobregat). El Boxing and Health d'Esplugues de Llobregat, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Boxa, organitza una vetllada amb un combat professional i vuit d’amateurs -diferents pesos-.

L’exprofessional Jaume Pons vol tornar a posar a recuperar la passió per aquest esport i la vetllada d’aquest dissabte és la primera de les deu programades al llarg dels propers mesos. “Considero que la boxa està en ascens i la meva intenció és canalitzar aquest fet donant oportunitat a tots aquells joves púgils que s’inicien en aquesta modalitat esportiva que tants aficionats té. El meu objectiu és ajudar-los, formar-los i que aprenguin uns valors trencant tots aquells conceptes negatius que fins ara la gent tenia de la boxa”, explica Pons.

El combat professional enfrontarà el georgià Ilia Chikovani davant del rumà Adrián Cerneaga en un combat del pes supermig de quatre assalts de tres minuts. Mentre, els vuit combats amateurs (tres assalts de tres minuts) enfrontarà a vuit púgils del Boxing and Health davant de rivals de diferents clubs de Sant Boi, Sabadell i Gavà.

Marçal Fontanals / Foto: LPDB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix