El Sala 5 Martorell jugarà a la Segona B de futbol sala

La RFEF ha comunicat a l’entitat del Baix Llobregat Nord la seva inscripció a la tercera categoria nacional.

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha comunicat oficialment al Sala 5 Martorell que té plaça per jugar l’any vinent a la Segona Divisió B nacional de futbol sala. Cal destacar que el conjunt del Baix Llobregat Nord va finalitzar la Lliga l’any passat en segona posició a la classificació i, per tant, té l’opció finalment de pujar de categoria.

Un premi a la gran temporada que van realitzar els martorellencs que, cal recordar, els problemes econòmics els van obligar a renunciar a la Primera Divisió després d’assolir l’ascens i la campanya passada van jugar a la Tercera Divisió.

A partir d’ara, l’entitat, presidida per Jordi Gay, començarà a treballar de valent per a la confecció d’un equip competitiu que pugui tornar a il·lusionar la seva afició. Precisament, el mandatari era també l’entrenador.

Marçal Fontanals / Foto: S5M

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix