El CF Gavà deixa el carnet de soci a només 100 euros

Les persones que renovin on es facin abonats rebran una samarreta personalitzada del primer equip.

Ahir al vespre es va celebrar l’assemblea de socis del CF Gavà amb importants decisions per al futur econòmic i esportiu de l’entitat blaugrana. El pressupost per a la temporada 2013-14 es redueix en 15.000 euros (passarà dels 255.000 als 240.000 euros). A més, el deute que té el club amb la plantilla i cos tècnic quedarà liquidat gràcies a una aportació –mitjançant una gestió de Ramón López Adán, president de l’EF Gavà i secretari tècnic- d’una quantitat que serà rebuda en dos pagaments. Es manté Barnasud com a principal patrocinador.

A més, el carnet de socis passa a tenir un únic preu: 100 euros. Amb la formalització del carnet d’aquesta propera temporada, el soci rebrà una samarreta personalitzada del primer equip. L'entitat farà una campanya per a tota la ciutat engrescant la ciutadania a fer-se soci amb l'objectiu d'augmentar la massa social (actualment el CF Gavà té uns 160).

I a l’apartat esportiu, Albert Poch continuarà com a màxim responsable del primer equip que milita a Tercera Divisió. La intenció es mantenir els màxims jugadors possibles de la darrera campanya i incorporar de nous procedents del juvenil i d’altres clubs.

Marçal Fontanals / Foto: CFG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix