Més de 18.000 persones homenatgen a Dani Jarque

Emotivitat i festa esportiva en una jornada molt especial per recordar el que va ser el capità del RCD Espanyol.

L’Estadi Cornellà-El Prat va ser escenari, ahir dilluns al vespre, de l’homenatge a Dani Jarque, que ens va deixar l’any 2009. Més de 18.000 persones –segons fonts de l'RCD Espanyol- van voler participar en un emotiu acte en record al jugador de Sant Boi de Llobregat i a l’hora van gaudir d’un bon espectacle de futbol entre dos equips que van lluir el mateix dorsal ‘el 21’. L'Espanyol va jugar amb la samarreta blanc-i-blava tradicional, mentre que el combinat de la Lliga va jugar amb una samarreta groga dissenyada especialment per al partit.

L'acte va començar amb diversos reconeixements al que va ser capità del primer equip blanc-i-blau i la seva família. A més, en el minut 21 el partit es va aturar. Els pares, l'esposa i la filla de Dani Jarque van rebre rams de flors de mans de Joan Collet, president de l'Espanyol, de Sergio García i d'Andrés Iniesta. L'última emoció del vespre va ser la interpretació del "Nessun dorma" amb la complicitat de tots els futbolistes al cercle central.

El resultat, el menys important en aquests cas, va ser de 4 a 4. Coro, Sergio García, Cristian Alfonso i Petrov van marcar pel bàndol local (entrenat per Aguirre i Márquez) i Cristian Gómez, Silva, Sito Riera i un amic personal de Jarque van firmar les dianes del combinat dirigit per Pochettino i Valverde.

Marçal Fontanals / Foto: RCDE    
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
301

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix