El CP Prat juvenil, nou campió català de petanca

Es va imposar a la jornada final de la Fase Prèvia del Nacional d’Espanya de Clubs per tripletes al Nou Barris. />

Les pistes de Las Torres-Rubí  van acollir el passat diumenge 5 de maig la jornada final de la Fase Prèvia al Campionat d’Espanya de Clubs per tripletes, d’on surten els participants als Campionats d’Espanya de Clubs de les categories homologades (1ª, 2ª, Femenina i Juvenil) que enguany tindran lloc a Isla Cristina (Huelva).

El CP Prat (Macías-Rasero-Díaz) va ser el nou campió de la categoria juvenil en imposar-se per 10-9 al Nou Barris. Una tripleta pratenca també es va fer amb el tercer lloc de la taula en vèncer clarament per 13-6 al Sabadell.

En quant a les categories autonòmiques, el Ciudad Consuegra Prat (Osma-Garcés-Hurtado) és el nou campió masculí imposant-se al Gran Via per 13-0. I en la categoria femenina, el tercer lloc va ser pel Túnel de la Rovira que va vèncer per 13-7 al Viladecans.