Jordi Bascuñana, nou president del Club Escacs Martorell

Andreu Tejedor deixa el càrrec després de vint any al capdavant de l’entitat esportiva del Baix Llobregat Nord.

El Club Escacs Martorell té nou president. Es tracta de Jordi Bascuñana, que substitueix al càrrec Andreu Tejedor -ha estat al capdavant de l’entitat durant els darrers vint anys-. Bascuñana afronta el seu mandat amb dos objectius: mantenir la “tasca excel·lent” feta per Tejedor i potenciar l’interès dels joves per a l’escacs. Bascuñana és el tercer president del CE Martorell després de Joan Corcoy i Andreu Tejedor.

La nova directiva del Club Escacs Martorell la formen Francesc Comajuncosas (vicepresident), Lluís Antoni Rius (tresorer), José Luís García (secretari), Joaquim Lacasta (vicesecretari i responsable de l’àrea esportiva) i Daniel Canals (relacions externes). Com a vocals hi són Antonio Diaz-Heredero, Andreu Tejedor, Paco Uviedo i Cristóbal Montero.

Jordi Bascuñana està vinculada al CE Martorell des de fa més de 30 anys. Directiu de l'entitat des de fa 25 anys, ha acceptat el repte de ser el nou mandatari “per encàrrec de l’expresident Andreu Tejedor. Ell m’ho va demanar i he acceptat perquè al costat tinc una directiva amb gent molt preparada per tirar endavant el projecte”, explica.

Marçal Fontanals / Foto: AM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix