Esplugues acull una Trobada Femenina de futbol comarcal

Es celebrarà al camp Municipal El Molí i la inscripció és gratuïta per a totes les noies entre 6 a 16 anys.

Demà dimecres 1 de maig es durarà a terme la II Trobada Femenina de Futbol del Baix Llobregat al camp Municipal El Molí a Esplugues de Llobregat organitzada per la Federació Catalana de Futbol, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

La jornada té la voluntat de promocionar el Futbol en el col·lectiu femení i te inscripció oberta i gratuïta a totes les joves entre 6 i 16 anys de la comarca, ja siguin practicants com no d’aquest esport i ja hagin practicat o no futbol al llarg de la seva vida. El requisit que es demana es que es presentin a les 9:30 hores i que portin roba i calçat esportiu. Durant la jornada està previst que seleccionadors catalans de les diferents seleccions d’edat escolar dissenyin activitats i exercicis segons nivell esportiu per gaudir d’una jornada lúdica i didàctica d’aquest esport.

Per finalitzar hi haurà la participació de diferents seleccions territorials catalanes sots 12, sots 14 i sots 16 en forma de partits amistosos per concloure la jornada.

Marçal Fontanals – CEBLLOB / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix