Sant Boi, capital internacional del pentatló modern

Hi participaran pentatletes de quinze països diferents i es disputarà a les instal·lacions de l’Escola Llor.

Aquest cap de setmana -27 i 28 d’abril- es celebrarà el tradicional Torneig Internacional Vila de Sant Boi de Pentatló Modern, que enguany arriba a la seva dinovena edició. Les instal·lacions de l’Escola Llor acolliran aquesta competició –esgrima, natació i combinada- on participaran un total de quinze països - Egipte, França, Gran Bretanya, Alemanya, Guatemala, Itàlia, Kazakhstan, Kirguizistan, Portugal, Rússia, Suïssa, Suècia i Turquia- a més de Catalunya. Uns 300 participants prendran part.

Les categories juvenil i cadet són puntuables pel rànking mundial, fet que ha provocat una gran afluència i interès per part d´equips nacionals en la seva participació. Destacar que en les categories menors, infantil, aleví i benjamí, comptarem aquesta edició amb equips de França, Itàlia i Portugal.

Marçal Fontanals / Foto: EELL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix