El CH Sant Joan Despí, campió infantil de la Sèrie A-2

Els blanc-i-vermells es van imposar a la final a l’Escola d’Handbol Gavà per un ajustat 28 a 27.

Aquest cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Catalana Cadet i Infantil masculina Sèrie A-2.  La Fase Final infantil, disputada al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, va comptar amb la participació, a més del conjunt local, de l’Escola d’Handbol Gavà, CH Salou i UE Sarrià. I podríem dir que aquesta fase ha estat de les més igualades, on, tres dels quatre partits, s’han resolt per diferencies mínimes al marcador.

A la primera semifinal, el CH Sant Joan Despí va aconseguir la victòria més còmode de tota la fase, superant al CH Salou per deu gols de diferència, 33 a 23. A la segona, ja van començar els partits ajustat i  l’Escola d’Handbol Gavà va superar a la Unió Esportiva Sarrià per 29 a 31, després d’arribar empatats, a 15, a la mitja part.

Diumenge, al partit del tercer i quart lloc, la Unió Esportiva Sarrià va superar per la mínima al CH Salou, 29 a 30. Tot i arribar per davant en el marcador a la mitja part, 18 a 15, el conjunt tarragoní  es va veure superat a la segona part i va cedir davant del conjunt gironí. A la gran final es va viure un altre resultat ajustat, i és que la victòria del CH Sant Joan Despí, davant de l’Escola d’Handbol Gavà, va ser per 28 a 27. El partit va ser emocionant fins els últims moments, però els locals es van en dur el partit i el títol davant de la seva afició.

Marçal Fontanals / Foto: CHSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix