Novena Trobada de MiniHandbol a Sant Joan Despí

Hi ha previst que es faci el 12 de maig i comptarà amb la participació de 50 equips amb més de 500 nens i nenes.

El proper dia 12 de maig de 2013 el Club Handbol Sant Joan Despí, amb la col·laboració de l´Ajuntament, organitzarà la que serà la XI Trobada de MiniHandbol a Sant Joan Despí. En aquesta trobada hi haurà 12 pistes on 50 equips amb més 500 nens i nenes podran gaudir d’aquest gran esport com és l’handbol.

Aquesta Trobada de MiniHandbol vol ser una festa de l’handbol català per a tots els nens i nenes, pares i mares, entrenadors, afeccionats, per tal de prendre l’esport con una eina educadora, compartint amb altres nens, amb altres pares, amb altres entrenadors, amb altres afeccionats de diferents indrets del nostre país les nostres experiències. L’esport és competició i la competició no ha d’estar renyida amb els aspectes educatius que ens ajudi’m a formar nens i nenes que hagin optar per l’handbol.

Aquesta activitat està adreçada a equips, prebenjamins mixtes, benjamins femenins i masculins i alevins femenins i masculins. Tots els equips interessats en participar-hi poden formalitzar la seva inscripció enviant el full d’inscripció que s’adjunta en aquest correu a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 21 d’abril. Si us cal més informació us podeu posar en contacte amb el Toni Alférez, coordinador de l’handbol base del Club al 934776820 ó 695847838 i per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La trobada de Mini Handbol de Sant Joan Despí es desenvoluparà al Poliesportiu Salvador Gimeno, Poliesportiu del Mig, al CEIP Sant Francesc, Escola Ateneu Instructiu i pistes exteriors que habilitarem per aquest dia.

Totes les pistes estaran en un radi de 250 metres. El centre de totes les activitats i el punt de trobada, serà el poliesportiu Salvador Gimeno.

Durant tot el dia al parc del Mil·lenari, que envolta al poliesportiu Salvador Gimeno, hi hauran activitats d’oci i de recreació per tal que els nens i nenes que participin puguin gaudir no només jugant a handbol sinó realitzant altres activitats.

Marçal Fontanals / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix