Comença el Campionat de Catalunya de Clubs d’atletisme

Participen el Cornellà Atlètic, CA Gavà i Pratenc AA en una primera jornada que es celebrarà aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana comença el Campionat de Catalunya de Clubs-Critèrium Català de Clubs 2.013, que representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros, i que tradicionalment s'ha conegut com la Lliga Catalana.

En aquesta edició s'ha canviat sensiblement el format de la competició. Podran participar tots els clubs catalans, incloent a aquells clubs que estiguin participant en Divisió d'Honor i a la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs. La participació serà de forma conjunta, homes i dones, a dos atletes per prova, i la puntuació final serà per la suma de les dues categories. La competició es farà en dues jornades classificatòries a mig programa i una jornada final a programa complet.

Aquest cap de setmana, 13 i 14 d'abril, es disputarà la Primera Jornada classificatòria en cinc encontres a Manresa, El Prat de Llobregat, Can Dragó de Barcelona, Castellar del Vallès i Palafrugell. La Segona Jornada classificatòria se celebrarà els propers 20 i 21 d'abril. Precisament al Prat de Llobregat serà la seu del grup B. En la categoria masculina participaran l’ISS L’Hospitalet, Cornellà Atlètic, CA Gavà, Pratenc AA i AA Catalunya; mentre que en la femenina hi seran l’ISS L’Hospitalet, Cornellà Atlètic, CA Gavà, Pratenc AA i AA Catalunya. Mentre que l’AE Molins forma part del Critèrium Català de Clubs.

A la Jornada Final, prevista pel 5 de maig, participaran tots els clubs a programa complet i a un atleta per prova. La suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries decidirà la composició dels grups que participaran a la Jornada Final que es distribuiran en quatre encontres finals amb vuit equips participants.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix