La 27a Nit de l'Esport reconeix els i les millors esportistes del Prat

La vint-i-setena edició de la Nit de l’Esport, celebrada el 15 de març passat al Teatre Modern, va reconèixer com a millor tasca tècnica la de Fran Martín. El preparador de taekwondo pratenc esdevenia així protagonista de la festa. Un or i dues plates als Jocs Olímpics de Londres com a seleccionador espanyol de taekwondo va significar el punt màxim de la seva carrera com a tècnic.

La vela també apareixia amb força a la vetllada esportiva. Per primera vegada, una regatista aconseguia el premi a la millor esportista femenina de més de 16 anys: la pratenca Sílvia Roca rebia el reconeixement de la ciutat després d'haver-se proclamat campiona d'Europa en la modalitat Match Race. El premi al millor esportista de més de16 anys de l'any 2012 va ser pel patinador Roger Vallverdú –Club Patí Cobra-, que va aconseguir una plata i tres bronzes als Campionats d'Espanya, i quatre ors als de Catalunya.

El jurat de la Nit de l’Esport també va guardonar la sensacional temporada passada de l’Associació Esportiva Prat, amb el premi a millor trajectòria d’equip, amb ascens a Segona Divisió B i campionat de Tercera. No només l’equip va rebre reconeixement, ja que el seu entrenador, Agustín Vacas, i el porter Toni Teixeira van estar nominats a les seves respectives categories.

D’entre totes les categories, cal fer menció als més petits. El guardó a l’esportista federada menor de 16 anys era per la karateca Alba Ropero, amb un gran paper als Campionats d’Espanya. En nois, el premi va recaure en el patinador Rafael Heredia –Club Patí Cobra-, amb tres ors als campionats d'Espanya. L’AMPA del Charles Darwin va recollir el premi a millor AMPA o centre d’ensenyament esportiu, i Marcos Palacios aconseguia el de millor esportista en categoria de jocs escolars, amb l’atletisme. Martín Berchesi va guanyar el premi a millor esportista amb discapacitat, sent campió de Catalunya de Handbike.

Els altres guardons van ser: Club Petanca Prat (millor entitat en la promoció esportiva); Rafael Heredia -Club Patí Cobra- (millor esportista masculí federat de menys de 16 anys) I el conjunt infantil de maces de l’Associació Gimnàstica Ribera Baixa (millor equip participant en jocs escolars).

 Marçal Fontanals - APLL / Foto: APLL

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix