Torneig internacional gavanenc de softbol a Can Torelló

El Projecte Softball Gavanenc organitza, del 8 al 10 de marc, la segona edició del Torneig Gavà Cup que es disputarà al Camp de Softbol de Can Torelló (Gavà) amb la participació de les Pirates d’Amsterdam, CBS Sant Boi, CB Viladecans i les locals del Projecte.

El torneig començarà el divendres a les 18.00h en un únic partit entre les locals i les holandeses. Dissabte es reuniran prop de 70 jugadores al municipal gavanenca per veure’s les cares entre tots entre les 10 i les 20 hores i finalment diumenge els creuaments finals i el lliurament de trofeus.

Aquesta serà un bona prova pels tres equips catalans, el Sant Boi que estarà a una setmana de començar el seu nou camí a la Lliga Nacional 2013 i el Projecte i Viladecans que amb equips molt joves participaran al Campionat de Catalunya Juvenil que també comença el proper 16 de març.

Marçal Fontanals -FCBS/ Foto: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix