El campus de futbol femení a l’Atlètic Sant Just tindrà accent blaugrana

La portera del Barça i de la Selecció Espanyola, Cata Coll, oferirà formació especialitzada per a joves jugadores

Cata Coll, portera de l’FC Barcelona i la Selecció Espanyola, serà protagonista a Sant Just Desvern. La blaugrana organitzarà el seu Campus de Pasqua per a joves futbolistes al club on va començar la seva carrera, l'Atlètic Sant Just FC. El campus es realitzarà del 25 al 28 de març i està orientat a jugadores nascudes entre 2008 i 2017, segons ha avançat Ràdio Desvern.

FDxFPsBWQAINvWy

El campus té una capacitat per a seixanta participants i oferirà formació especialitzada en futbol femení. Cata Coll, reconeguda per la seva nominació als Premis FIFA The Best 2023, participarà en el campus juntament amb altres tècnics especialitzats, proporcionant una oportunitat exclusiva per a les aspirants a futbolistes.

Les inscripcions estan obertes. Paral·lelament, l'Atlètic Sant Just FC també organitzarà el seu habitual Campus de Setmana Santa, accessible tant per a jugadors com a jugadores. Paral·lelament, l'Atlètic Sant Just FC també organitzarà el seu habitual Campus de Setmana Santa, accessible tant per a jugadors com a jugadores.

Redacció / Fotos: Cata Coll

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix