El Prat estrenarà la Copa Catalana Fèmines 2024 de ciclisme

El 20è Critèrium Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts tancarà la temporada al setembre

La Copa Catalana de Fèmines 2024 tindrà set proves amb proves exclusivament per a les noies en cinc categories diferents segons l’edat (elit, sub 23, júnior, cadet i màsters). La competició es posarà en marxar al Prat de Llobregat el pròxim diumenge 7 d’abril i es tancarà el 28 de setembre a Sant Vicenç dels Horts.

delta F. Serrano

santvicenç

Així doncs, el campionat de ciclisme femení de carretera català fa un important pas endavant al comptar per primer cop amb un calendari en el que les participants comptaran totalment amb proves úniques, per primer cop unificant totes les categories femenines al llarg de la temporada.

F0rWz yWYAUU0KN

Hi haurà nou equips femenins de competició aquest 2024 que són el Massi Baix Ter Women’s Team, Baix Ter Women’s Team Academy, Academy Baix Ter Promoció, Penya Ciclista Baix Ebre, Montbike Solcam Cycling Team, Ratpenat Club Ciclista de Gavà (gravel + carretera), RCB Motor Begues-Ibercar, Andona i ProtourBCN (gravel+carretera).

Copa Catalana de Fèmines 2024

7 d’abril – 5è GP Copa Primavera Fèmines (El Prat de Llobregat)

28 d’abril – XXVIII Memorial Fidel Bagan (Sabadell)

5 de maig – 5è Trofeu Vila de Juneda Fèmines (Juneda)

18 de maig – 7è Trofeu Speed Republik Ciutat de Lleida (Lleida)

14 de juliol – Bicircuit Fèmines (Circuit de Catalunya-Barcelona, Montmeló)

1 de setembre  – 2a Cursa Ciclista Femenina Festa Major de Sants (Barcelona)

28 de setembre – 20è Critèrium Bons Amics – Fèmines (Sant Vicenç dels Horts)

Paral·lelament al calendari de Copa Catalana, també està definida la disputa del Campionat de Catalunya de Fèmines en ruta, que se celebrarà el pròxim dissabte 4 de maig a Palafrugell. Per la seva banda, el Campionat de Catalunya de CRI està previst pel dissabte 11 de maig, amb la seu encara per confirmar.

Redacció / Fotos: FCC-Arxiu-entitats

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix