Paul McGrath, campió d’Espanya de marxa i bitllet per als Jocs Olímpics

L’atleta gavanenc del Cornellà Atlètic va aconseguir un nou rècord català absolut i nacional al sub 23 dels vint quilòmetres

Pau McGrath va brillar amb llum pròpia a Saragossa. L’atleta del Cornellà Atlètic va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió d’Espanya de marxa en la distància dels vint quilòmetres. Amb el seu registre, el gavanenc va batre el rècord d’Espanya sub 23, el rècord català absolut (el tenia Valentí Massana des de feia 32 anys) i, a més, va aconseguir la tercera marca absoluta estatal de tots els temps que el situa en el quart lloc del rànquing mundial 2024. D'altra banda, el registre d’1h17’55’’ li va permetre baixar la marca d’1h19’30’’ -que era la mínima olímpica- i, per tant, va obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de París. 

GHLNK kXkAAqxFG

GHLZalKXMAAb0oB

McGrath va estar en el grup dels millors des de l’inici. A partir del quilòmetre deu es va quedar amb Álvaro Martín (Capex) al davant i en el setze va marxar en solitari cap a la victòria. Álvaro Martín va finalitzar segon amb 1h18’35’’ i tercer va ser Diego García amb 1h19’36’’.

GHLeXXNXkAAw0GC

GHLQHoAXoAAvYxb

“Per a mi és un somni poder assolir la marca per als Jocs Olímpics i la victòria a Saragossa, Venia molt mentalitzat i en forma, però no ha estat fàcil perquè hi havia molt de nivell. Ara queda la Copa del Món, l’Europeu i els Jocs Olímpics. Vull continuar gaudint i lluitar contra els millors”, va dir McGrath al final de la prova. 

Redacció / Fotos: FCA-RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix