El Consell Esportiu del Baix Llobregat renova el seu Pla d'Igualtat

És el segon de l'entitat, estarà vigent fins el 2027, i s'ha desenvolupat durant els darrers mesos amb el suport tècnic de la consultoria MiT, experta en polítiques d'igualtat de gènere

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) renova el seu Pla d'Igualtat amb el suport tècnic i professional de la Consultoria MiT, experta en polítiques d'igualtat de gènere. El pla, en el que l'entitat ha treballat durant els darrers mesos serà el segon pla d'igualtat del Consell i estarà vigent fins el  2027. 

cebllob IGUALTAT

"Creiem que era el moment de renovar-lo perquè el context canvia i com a societat hem fet molts avanços en matèria de gènere. Volíem que el nostre pla d'igualtat fos coherent amb les necessitats actuals de la realitat", apunta Eva Calbó, secretària tècnica i gerent de l'entitat. 

El nou pla tracta de ser una eina per incorporar la igualtat de gènere en la gestió i la cultura interna del CEBLLOB. La finalitat és eliminar qualsevol desequilibri i desigualtat existent entre dones i homes, així com introduir la perspectiva de gènere en tots els processos de gestió de persones que dur a terme el Consell. 

basquetfem 5

A la vegada, disposar d'un pla d'igualtat dona compliment a la normativa vigent en aquesta matèria, com són els dos Reials Decrets establerts: el RD 901/2020 de 13 d'octubre, que regula els plans d'igualtat i el seu registre i el RD 902/2020, que garanteix la igualtat retributiva entre homes i dones. Aquesta normativa s'estén a les lleis catalanes en matèria d'igualtat, violències masclistes i LGTBI. 

Esport amb valors

La renovació del pla neix del compromís de l'entitat de seguir treballant per un esport amb valors a on la participació de nens i nenes en igualtat a totes les activitats esportives sigui una realitat. En aquest aspecte, garantir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones a nivell intern és indispensable per actuar coherentment i traslladar aquesta cultura al món esportiu de la comarca.   

Redacció / Fotos: CEBLLOB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix