El Cornellà Atlètic, el millor club català en pista coberta

L’equip masculí va fer història amb la primera posició en el Campionat de Catalunya, mentre que el femení va finalitzar la competició en una excel·lent cinquena posició

El Cornellà Atlètic ha començat l’any de la millor manera. El seu equip masculí es va proclamar campió de Catalunya de Clubs en pista coberta de nivell A a Sabadell. Una fita històrica, ja que mai havia aconseguit aquest títol. A més, l’equip femení va finalitzar entre les cinc millors de la classificació.

podi cornella atletic bona

GDTnYRbW4AA8qIH

WhatsApp Image 2024 01 08 at 12.44.04

Els nois van sumar un total de 88 punts, que els va donar la primera posició a la classificació. En segon lloc, va finalitzar l’FC Barcelona (74) i tercer va ser L’Hospitalet Atlètic (68). Els millors resultats dels cornellanencs a la final A van ser les primeres posicions d’Àlex Valverde (200m), Àlex Salas (800m), David Lombrana (1500m), Marc Galé (60mt), Ramón Adalia (triple salt) i Jaime Guerra (llargada). D’altra banda, Adrià Reina (60m), Roger Pons (400m) i Daniel Álvarez (3000m) van ser segons. Mentrestant, Pol Ferrer (pes) va ocupar la tercera posició en la seva especialitat.

GDRSL3NW0AAuMba

WhatsApp Image 2024 01 08 at 12.44.05

catclubsapc202460f

WhatsApp Image 2024 01 08 at 12.44.07

D’altra banda, les noies van acabar amb un total de 61 punts, lluny del primer classificat que va ser l’FC Barcelona (84). L’Hospitalet Atletisme va ser segon (73,5) i l’AA Catalunya, tercer, amb 68. Els millors resultats de les cornellanenques en la final A van ser les primeres posicions de Zuzanna Bednarek (200m), Laura Girol (400m) i Silvia Ruiz (perxa); així com el tercer lloc d’Irene Clemente (alçada).