El Cornellà Atlètic, preparat per al Campionat de Catalunya de Clubs

L’objectiu és acabar entre els millors de la classificació en la primera gran competició de l’any

El nou any comença, com ja és tradició, amb una competició de nivell en el món de l’atletisme. Sabadell acollirà aquest diumenge 7 de gener, el Campionat de Catalunya de Clubs de nivell A i B en pista coberta. El Cornellà Atlètic hi participarà amb els seus dos equips -masculí i femení- amb l’objectiu de fer una gran jornada i mantenir-se entre els millors clubs del nostre país.

Els rivals dels baixllobregatins seran l’FC Barcelona, Agrupació Atlètica Catalunya, L’Hospitalet Atletisme, Barcelona Atletisme, CA Manresa, CA Igualada i Unió Colomenca , que disputaran una interessant final A masculina la tarda de diumenge, mentre que Aldahra Lleida i CA Tarragona s’afegeixen a la final femenina en detriment de Barcelona Atletisme i CA Igualada.

catclubspc2024rogerpons

Entre els atletes del Cornellà Atlètic, en la categoria masculina, amb més possibilitats de pujar el podi es trobem Adrià Reina (60mll), Àlex Valverde (200 mll), Roger Pons (400 mll) -foto-, Àlex Salas (800 mll), Daniel Álvarez (3000 m), Marc Gale (60 mt), Jaime Guerra (llargada), Ramón Adalia (triple salt). Cal estar pendents també del 4x400 metres.

Captura de pantalla 2024 01 06 a las 10.19.55

A la categoria femenina, cal seguir de prop Zuzanna Bednarek (200 mll), Laura Girol (400 mll), Andrea Bernal (3000 m) -foto-, Laia Saumell (60 mt), Irene Clemente (alçada), Silvia Ruiz (perxa), Rosa Maria Busca (triple salt) i Irene Vega (pes). I també cal estar atents al 4x400 metres.

Redacció / Fotos: Atletisme Català

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix