La temporada de motor tanca amb grans èxits esportius sesrovirencs

Denisse de la Torre, es va proclamar campiona de Catalunya de Kàrting, mentre que David Boltà i Vicente de la Torre, del Tresina Sport, van finalitzar en primer i tercer lloc de la classe 1 del Campionat de Catalunya de Resistència Offroad

Sant Esteve Sesrovires s’ha posicionat entre els municipis catalans amb més talent en el món del motor. Amb la temporada ja finalitzada, l’esport local ha aconseguit importants èxits esportius en diferents modalitats. Un clar exemple és Denisse de la Torre. Malgrat tenir només 16 anys, la jove sesrovirenca es va proclamar campiona de Catalunya de Kàrting de la categoria sènior. Després d’uns anys participant en curses socials de kàrting, enguany la jove sesrovirenca ha entrat en un programa de formació de la federació catalana.

2023 12 07 TRESINA denisse podium

L’esportista ha progressat molt i aquest any ha estat la més ràpida del circuit i, amb 156 punts, ha quedat primera en el Campionat de Catalunya de Kàrting de categoria sènior. El seu equip la defineix com una competidora “molt valenta i que va molt de pressa.”

2023 12 07 TRESINA david vicente

A més, en el Campionat de Catalunya de Resistència Offroad, David Boltà i Vicente de la Torre han quedat primers en la classe 1 i tercers en la classificació general. D’altra banda, el pilot Marc Solà, de 18 anys, es va estrenar en la prova celebrada a Lleida el passat mes de novembre, on va fer parella amb el seu germà Lluís Solà. Amb la incorporació de Marc Solà, Tresina Sport confia en tornar a  tenir un segon equip el proper any en Campionat de Catalunya de Resistència Offroad.

Redacció / Fotos: Tresina Sport

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix