La Selecció Catalana Amateur de futbol, amb accent pratenc

Tres jugadors de l’AE Prat (Ashot, Mújica i Peñalba) han estat convocats per disputar la primera fase de la Copa de Regions UEFA que es jugarà a València aquest cap de setmana

La Selecció Catalana Amateur es desplaça avui a València per diputar, a partir de dissabte, la primera fase de la Copa de Regions UEFA 2023-2024 quatre anys després. L’objectiu del combinat català es aconseguir el bitllet per a la fase intermèdia de la competició en una fase de grups en què s'enfrontarà a l'amfitriona València i a Navarra.

Captura de pantalla 2023 12 07 a las 20.31.22

La selecció catalana tindrà accent pratenc, ja que Robert Vila, màxim responsable tècnic català, ha seleccionat a tres jugadors de l’AE Prat, que milita a la Tercera RFEF. Aquests són Ashot Kerobyan, Tomás Peñalba -foto- i Aitor Mujica.

GAg0j7tXwAAU13R

2023 12 07 17 15 16 AmateurMascA4 v2

L'expedició realitzarà una sessió d'entrenament a l'Estadi Municipal de La Unió, a l'Aldea, en el camí cap a València per ultimar els detalls abans de la competició. El València-Catalunya i el Catalunya-Navarra es podran seguir a través de La Xarxa+ i les televisions locals del territori català. 

Redacció / Fotos: FCF-AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix