La parella Garrido-Lafuente, campions catalans de Marxes Tècniques 2023

Els integrants del CCE Sant Joan Despí es van imposar a la cinquanta-novena edició de la Marxa d’Orientació i Regularitat “El Cuc” organitzat per la UEC Cornellà

El passat dissabte 2 de desembre es va celebrar la cinquanta-novena edició de la Marxa d’Orientació i Regularitat “El Cuc”. La prova que compta amb una gran trajectòria i tradició a la UEC Cornellà ha estat enguany la seu del Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques 2023. La proposta de l’entitat organitzadora va ser un circuit circular amb sortida i arribada al camp de futbol de Sant Climent de Llobregat que va conduir els participants fins dalt del Montbaig i la seva emblemàtica Ermita de Sant Ramón.

elcuc2023 feec patsoler 37 de 183

Els integrants del CCE Sant Joan Despí, Eustaquio Garrido i Jose Lafuente, van guanyar la prova i, per tant, es van proclamar campions de Catalunya. Francesc Garcia i Meritxell Espona (UE Vic) van acabar segons i Eulàlia Rofes  i Lluís Junyent, de la UEC Cornellà, en tercera posició.

elcuc2023 feec patsoler 47 de 183 scaled

La UEC Cornellà viu “El Cuc” com una competició festiva, una oportunitat de retrobament, en la que la tradició i la competició, així com la passió per transmetre l’amor a les marxes als més joves, van de bracet.

Redacció / Foto: UEC Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix