Youssef Taoussi i Laura Rodríguez es coronen a la Cursa de Martorell

Els dos atletes es van proclamar campions de Catalunya dels cinc quilòmetres a la vint-i-quatrena edició de la prova on es van aplegar uns vuit-cents participants

Aquest diumenge s’ha celebrat la vint-i-quatrena edició de la Cursa de Martorell, on uns vuit-cents participants es van donar cita a la prova atlètica, tot un rècord.

IMG 20231120 061140

A la categoria masculina, el guanyador va ser Youssef Taoussi, del Playas de Castelló, amb un temps final de 14’45’’. Pol Espinosa (Ironwill Solideo, 14’45’’) i Toni Baños (Jab-Berga, 14’49’’) va finalitzar en segona i tercera posició respectivament. “Al principi era dur el circuit amb corbes, però entretingut. Després he fet un mini canvi i hem quedat uns quatre-cinc corredors i al final ha estat un esprint que he guanyat. La veritat és que he tingut sort que soc un atleta de pista de 1.500 metres i per això he tirat en els darrers metres”, va explicar Taoussi.

F T1kNPWMAAz1Tu

F T1kNJXoAAS2Ab

D’altra banda, a la categoria femenina, la primera classificada fou Laura Rodríguez, del Piélagos, amb un registre de 16’44’’. El podi el van completar Cristina Silva (Ironwill Solideo, 17’05’’) i Andrea Bernal (Cornellà Atlètic, 17’55’’). “La cursa ha estat difícil al principi, però estic contenta. M’agrada la distància dels cinc quilòmetres perquè és una mica més ràpida que les altres distàncies”, va indicar Rodríguez.

Youssef Taoussi i Laura Rodríguez es van proclamar campions de Catalunya dels cinc quilòmetres.

IMG 4028 scaled

La resta de guanyadors per categories són: Daniel Oliver i Basma Mbitel (Sub 10-12), Adam Achouitar i Ariadna García (Sub 14-16) i Nico Rizz i Aneu Amorós (Sub 6-8).

Redacció / Fotos: Aj. Martorell-JJ Vico

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix