El Sevilla FC, rival del Levante Las Planas a la Copa de la Reina

Eliminatòria de vuitens de final es jugarà el pròxim mes de gener de 2024

Els vuitens de final de Copa de la Reina, que es jugaran el mes de gener de 2024, tenen ja definits els seus aparellaments després del sorteig celebrat en la sala d'actes Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol. L’FC Levante Las Planas, que va eliminar a l’Eibar l’anterior eliminatòria per 0-1- es jugarà la classificació per als quarts de final de la competició davant el Sevilla FC al Municipal de Las Planas.

30b9e4143c7e16fff80e8d2e9cad8fe9

bc3ed88c7fa54377663b0b0bf9212494

En primer lloc, es van emparellar als dos equips que la passada temporada jugaven en Primera Federació amb dos dels vuit equips de Primera Divisió que entraven en el bombo en aquesta eliminatòria. Posteriorment, els sis equips restants han estat assignats a altres sis equips de la categoria que l'any passat van acabar entre els llocs 9 i 16 de la classificació, exercint en tots dos casos com a visitants. Els emparellaments queden de la següent manera:

F R9mIW4AQuxMl

copadelareina

Redacció / Fotos: RFEF-LaLiga

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix