Mireia Suñé guanya la Cursa de la Dona 2023 de Corbera de Llobregat

Més de dos-cents participants es van donar cita a la prova atlètica

Corbera de Llobregat va tornar a viure una nova edició de la Cursa de la Dona 2023. Més de dos-cents atletes (225) es van donar cita ahir diumenge en una prova atlètica de set quilòmetres. Mireia Suñé, amb un temps de 36’54’’, ha estat la guanyadora. Han completat el podi Candela Segarra (Triplay Prat, 38’10’’), de 12 anys, i l’atleta local Cristina Almor (SAC, 40’24’’).

donacursa 3

Cal destacar que també ha ‘participat’ la geganta Magdalena, que ha estat acompanyada per la Colla de Gegants i Grallers del municipi baixllobregatí. A més, abans de l’inici de la prova hi va haver un escalfament liderat per Sònia Rius.

donacursa 1

donacursa 2

“Volem felicitar a totes les corredores i corredors que han participat i agrair als nostres patrocinadors i col·laboradors per l’ajuda i recolzament rebut. Tanmateix, agrair la tasca dels quasi cinquanta voluntaris que han participat en la cursa”, indiquen des de l’organització.

Redacció / Fotos: Cinc Cims

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix