La Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ aplega més d’un miler de participants

Els atletes locals van dominar el podi en les diferents distàncies de la prova atlètica

Festa gran de l’atletisme a Cornellà de Llobregat, Diumenge 29 d’octubre es va celebrar la Cursa Popular, que enguany va arribar a la seva quaranta-dosena edició. Una prova atlètica, de les més antigues de la comarca, que va omplir d’atletes els carrers del municipi baixllobregatí.

A la distància dels deu quilòmetres el guanyador va ser Daniel Álvarez (Cornellà Atlètic) amb un temps de 31’02’’, seguit per Álex Salas (Cornellà Atlètic, 31’28’’) i Pau Orive (Cornellà Atlètic, 32’05’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Andrea Bernal (Cornellà Atlètic), amb un registre de 37’16’’. Van completar el podi María Trinidad Serrano (Corresolidaris, 39’20’’) y Cristina Solé (Panteres Grogues, 40’20’’).

cursa lpdb

També es va celebrar la distància dels cinc quilòmetres amb Marc Espinar com a primera classificat amb un temps de 15’15’’. Mimoun Elmriny (Amisi, 15’32’’) i Souhaib El Azzaoui (Cornellà Atlètic, 16’07’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la primera en arribar va ser Laura Rubio, del Cornellà Atlètic, amb 19’52’’. Segona fou Anna Jiménez (Cornellà Atlètic, 20’33’’), i tercera Jana Montero (Cornellà Atlètic, 20’58’’).

D’altra banda, a la distància dels dos quilòmetres, Pau Llorente va ser el primer classificat en la categoria masculina. L’atleta del Club Triatló Cornellà va fer un temps de 6’51’’. Édgar Mancha (Cornellà Atlètic, 7’00’’) i Héctor Echevarría (Atletisme Molins, 7’32’’) van ser segon i tercer respectivamente. Mentrestant, Marta Luque, del Club Triatló Cornellà, va guanyar en la categoria femenina amb un registre de 7’27’’, seguida d’Adriana Hernández (Club Triatló Cornellà, 8’21’’) i Inés Escribano (Club Triatló Cornellà, 8’32’’).

També es van celebrar les curses en les categories aleví, benjamí i infantils.

Redacció / Fotos: Arxiu-LPdB