CH Prat participa en la nova Lliga Màster 50 de veterans

És la primera vegada a la història que la Federació Catalana de Patinatge posa en marxa aquesta competició

Aquest cap de setmana donarà inici una nova lliga d’hoquei patins especialment pensada per als esportistes veterans d’aquest esport i en concret els de més cinquanta anys. Hi participaran un total de sis equips entre els quals es troben: CH Premià, CT Barcino, UE Horta, CH Prat, SD Espanyol i UE La Garriga i es calcula que hi haurà al voltant d’uns quaranta esportistes inscrits.

La competició, en categoria masculina, està formada per un total de catorze jornades que s’iniciarà la setmana del 30 d’octubre. El Club Hoquei Prat s’estrenarà l’1 de novembre a casa i s’enfrontarà al Club Tennis Barcino. El primer desplaçament dels baixllobregatins serà a la pista de l’SD Espanyol. Tancarà la Lliga a domicili davant el Màster 50 Veterans UEGL.

Redacció / Foto: CH Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
201

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix