La junta directiva de la UE Cornellà visita l’Ajuntament

La nova Junta Directiva de la UE Cornellà va visitar l'alcalde, Antonio Balmón. La trobada va servir per realitzar les presentacions oficials i posar les bases de treball per als projectes conjunts entre les dues parts. A més, el consistori li va transmetre la intenció de regular el funcionament de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat mitjançant una normativa que està previst que s’aprobi en un futur proper en el ple municipal.

La trobada va comptar amb la presència d'Álex Talavera –foto-, president de la UE Cornellà; directius de la nova Junta del club; Andrés Manzano, director general de l'entitat; l'alcalde Antonio Balmón i el regidor d'Esports José Manuel Parrado.

D’altra banda, el juvenil Nacho Ruiz ha estat cedit al Vic. I segons informa Mundo Deportivo el primer equip ha incorporat el migcampista mexicà Roberto Carlos Cavazos.

Marçal Fontanals - UEC/MD / Foto: UEC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix