La Cursa de la Tardor de Sant Andreu aplega més de 500 participants

Carles Marín i Eva Martos, en la distància dels 10 km, i Mouad Mbarki El Aichouni i Õnne Täht, en la dels cinc, van ser els guanyadors

El Club Atletisme Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va organitzar ahir diumenge 8 d’octubre la Cursa de la Tardor, que enguany va arribar a la seva dotzena edició. Una prova atlètica que es va dividir en dues distàncies: una de deu quilòmetres i un altre de 5.000 metres.

WhatsApp Image 2023 10 08 at 20.12.10 2

WhatsApp Image 2023 10 08 at 20.12.10

En la distància dels deu quilòmetres, el guanyador de la prova va ser Carles Marín (UGE Badalona) amb un temps de 34’36’’. Ignasi Baldellou (CA Palafrugell, 34’41’’)  i Jorge Manzano (Sedentaris.Cat Estate BCN, 34’44’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Eva Martos (Ironwill Solideo) amb un registre de 38’49’’. Van completar el podi Nuria Avileo (R3 Ripollet Triatló, 39’18’’) i Inés Mota (Pcteam, 39’28’’).

WhatsApp Image 2023 10 08 at 20.12.10 3

D’altra banda, Mouad Mbarki El Aichouni es va imposar a la distància dels cinc quilòmetres amb un temps de  15’46’’’. El segon classificat, va ser l’atleta de l’At. Cerdanyola, Àlex Grisha (16’50’’). I en tercera posició va acabar Ivan Liberal (16’59’’). En categoria femenina, Õnne Täht va guanyar amb 20’28’’. Soledad Avellaneda (Canb-Ca Nou Barris, 21’58’’) i Andrea Roldán (Canicross Penedès, 22’06’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: CA Sant Andreu de la Barca