L’Associació Esportiva Prat incorpora dos nos jugadors

L’AE Prat ha confirmat la incorporació del mitja-punta Guillem Creus –foto-. Aquest futbolista, nascut un 1 de gener de 1989 -fa 24 anys- a Sant Andreu de Llavaneres, arriba procedent de l’Olímpic del Xàtiva. Sorgit de les categories inferiors del RCD Espanyol, Guillem va estrenar-se al futbol sènior amb l’Espanyol B. Després, va jugar al CD Teruel (2010). La campanya 2010-11 va anar al Saragossa B, on va fer 9 gols, i la temporada passada va canviar de filial i va jugar al Valladolid B. Amb l’equip de Pucela, Creus va fer 10 dianes. Aquesta temporada havia recalat a l’equip valencià que és líder destacat del grup III de Segona B, on ha disposat de poques oportunitats.

Pel què fa a l'altra incorporació pratenca, es tracta de Fabert Manuel Balda Rodríguez, "Manu". Un futbolista que juga de davanter, que té 20 anys (nascut un 21 de febrer del 1992) i que, després de formar-se a l'Hospitalense, va arribar a jugar a les categories inferiors del CE L'Hospitalet, abans de passar pel Juvenil de la UDA Gramenet, el filial i, finalment, el primer equip, amb el qual va debutar a Segona B la campanya 2010-11, disputant un total de nou partits. Aquesta temporada portava marcades 5 dianes amb l'equip de Can Peixauet.

Marçal Fontanals - AEP / Foto: RCDE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix