L’Open Sports Club del Prat va acollir el Català de salts del 2012

Després de dues suspensions, finalment es va poder celebrar la final del Campionat de Catalunya de Salts del 2012 a l'Open Sports club del Prat de Llobregat. En aquesta edició del 2012, els nous campions de Catalunya són Cristina Buti, Lluis Comas, Maria Eugenia Zegrí, Maria Curtichs i Pablo Sancho. En les categories destinada a Poltres de 4, 5 i 6 anys, els millors exemplars són Insignia del Maset, History i Inside del Maset.

En categoria Absoluta, la nova campiona de Catalunya és l'amazona Cristina Buti, que pren el relleu de d'Inma Roquet en aquesta categoria. En aquesta ocasió, Cristina Buti, que muntava a Matyss de L'Aubree, aconseguia l'or, després d'establir un temps de 74.26 segons.

A més de la categoria Absoluta, també es van celebrar les proves de les categories de Juvenils, Infantils, Alevins, les destinades a Poltres, i per primer cop es va poder realitzar la categoria de  Veterans. En aquest sentit, el Campió de Catalunya de la categoria és el genet del Real Club de Polo de Barcelona, Lluis Comas, que amb Cotrino, obtenia l'or, després d'acumular un temps de 60.51 segons i 4 punts.

En Categoria juvenil, la millor actuació va ser la protagonitzada per l'amazona, Maria Eugenia Zegrí, que a lloms d'OPA KB, obtenia l'or en una final molt emocionant. Zegrí, va ser la millor dels quatre genets classificats per competir en el desempat, gràcies als 34.36 segons.

En infantils, la medalla d’or va ser per l'amazona Maria Curtichs que amb Dulana Z,obtenia un temps de 67.62, en un recorregut perfecte i on no va cometre cap errada.

En la categoria d'alevins, el podi es va haver de decidir en el desempat, i on Pablo Sancho va ser el millor. Sancho, que competia amb Pardoes, va fer un recorregut més conservador que els seus rivals, fet que el va permetre no cometre cap errada, donant-li d'aquesta manera la medalla d'or, després de finalitzar amb un temps de 35.51 segons i 0 punts.

En les proves de Poltres, en la categoria destinada a Poltres de 4 anys, el millor exemplar és Insgnia del Maset, que muntat per Inma Roquet, aconseguia l'or amb un temps de 63.27 segons. En la categoria de Poltres 5 anys, el millor poltre va ser, History, muntat per Patricia Miret. Finalment, en la categoria de Poltres 6 anys, la medalla d'or va recaure en Inside del Maset, muntat per Inma Roquet,