El CB Prat es queda sense títol

No va poder amb l’ICG Força Lleida (83-70) a la final de la Lliga Catalana LEB que es va jugar al Pavelló Municipal Espai Fruita-Barris Nord

La final de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 LEB es va disputar ahir dissabte 30 de setembre a la ciutat de Lleida i va comptar amb l'ICG Força Lleida i el CB Prat com a protagonistes. Enguany, el Pavelló Municipal Espai Fruita-Barris Nord de la capital del Segrià va ser l'escenari de la vint-i-quatrena edició. Els pratencs van perdre per 83-70.

53224568398 036c57ec11 c

La Final entre ICG Força Lleida CB Prat va arrencar amb els amfitrions lleidatans imposant-se en els primers minuts i arribant a marxar de deu punts en el marcador (16-6) amb un encertat Diego de Sousa des de la línia de 6,75. Tot i això, els jugadors potablava, liderats per Junior Saintel, van aconseguir retallar distàncies i tancar el primer període amb un 20-18 en el marcador, igualtat que es va mantenir en els següents 10 minuts amb el local Kur Kuath com a destacat (43-36 al descans).

53224253971 4cb0edc225 c

A la represa, el conjunt lleidatà va trencar la final amb un espectacular Jaume Lobo que amb quatre triples va impulsar els locals a marxar de 19 punts en el marcador (63-44). El Prat però, va retallar distàncies en el darrer període però sense arribar a capgirar un marcador favorable finalment als locals per 83-70 reeditant el títol de campions de la Lliga Nacional Catalana LEB.

53224568608 d7574d3f14 c

Albert Cañellas (entrenador del CB Prat)

"Ens ha costat entrar en el ritme de partit que ha proposat el Força Lleida. Han jugat un partit molt seriós tot i les baixes i nosaltres hem acusat l'alt nivell del Lleida, però després hem tornat al partit i hem competit fins on hem pogut i sabut".