Torna amb força la Travessa Sant Joan Despí-Montserrat

La vint-i-sisena edició de la marxa se celebrarà el pròxim 1 d’octubre

Tot a punt per a una altra edició, la vint-i-sisena, de La Travessa Sant Joan Despí-Montserrat, que se celebrarà l'1 d'octubre. El passat divendres 15 de setembre, es va dur a terme la presentació on es van donar a conèixer tots els detalls de la marxa. Entre aquests, es va mostrar el mallot d'aquesta edició, el perfil i detalls del recorregut, informació dels avituallaments, funcionament de la marxa, de la històrica cita que organitza el Club Ciclista Sant Joan Despí. 

F6FssQhWsAAorR8

La prova comptarà amb un recorregut de 71 quilòmetres i 1.733 metres de desnivell positiu, sortint de Sant Joan Despí i arribant a l'Ermita de Santa Cecília de Montserrat.

img 2090

L’acte de presentació va comptar amb la presència del president del Club Ciclista Sant Joan Despí, José Antonio Rodríguez; Gabriel Caldes, soci del club encarregat de crear el recorregut d'aquesta edició; i el coorganitzador, Carles Ferran, de PromoEvents. Cal destacar també la presència de l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belen García.

Redacció / Aj. Esplugues-BaixCicletada          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix