Joel Plata i Alba Pestico, preparats pel Mundial de gimnàstica d’Anvers

El viladecanenc del CG Sant Boi i la santjoanenca, del CG Les Moreres d’Esplugues, volen aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de París

Tot a punt per al Campionat del Món de gimnàstica que s’ha de celebrar a la ciutat belga d’Anvers del 30 de setembre al 8 d’octubre. A la selecció espanyola hi haurà dos baixllobregatins que esperen arribar lluny a la competició i poder aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de París del pròxim any.

F63V9CuX0AAIidw

Un és el gimnasta de Viladecans Joel Plata (CG Sant Boi), que al març va ser operat d’una fractura al fèmur a conseqüència d’un accident de trànsit. També ha estat convocat Thierno Diallo (CG Egiba), medallista de bronze en les paral·leles de l’europeu d’Antalya i campió estatal a Pamplona.

11a51b30 ab4a 41ee a45f cd9b74ffd8fd alta libre aspect ratio default 0

F6nboeWWEAAwmB5

Captura de pantalla 2023 09 26 a las 16.10.31

F6nboeVWsAEE w

En la categoria femenina, les seleccionades adscrites a la federació catalana són Alba Petisco (CGE Les Moreres d’Esplugues), Laia Font (CG Egiba) i Laia Masferrer (Salt GC), a més de la sevillana Ana Pérez, vinculada a La Salle Gràcia després d’un parell d’anys marcats per les lesions.

Redacció / Fotos: Arxiu-FEG          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix