Laia Sanz manté el lideratge de l’Extrem E a Sardenya

Després d’una primera jornada perfecte on van guanyar i augmentar l’avantatge amb els seus perseguidors a la segona el seu equip no es va poder classificar per a la final

Cap de setmana agredolç per a la Laia Sanz i el seu company Mattias Ekström. En el primer dia de l’Island X Prix II de Sardenya l’equip Sainz XE va guanyar consolidant-se al capdavant de la classificació d’Extrem E. A la segona jornada, ahir diumenge, no van poder ser a la final.

F6JfsEGXAAA0uT

A la jornada de dissabte, es van fer amb els 25 punts de la victòria absoluta i també van sumar dos punts de bonificació per guanyar les dues mànigues classificatòries. Això va permetre ampliar el seu avantatge en la classificació sobre Rosberg X Racing, que passa de 4 a 18 punts. Laia Sanz va explicar que "va ser un dia rodó, dels millors que hem tingut en l'Extremi E. No sol passar molt sovint, perquè en aquest campionat sempre passen moltes coses. Mattias va fer una sortida brutal en la Final. Els dos vam estar molt bé en les mànigues de la classificació. Hem fet una bona feina. Estem contents i avui toca gaudir, però estem centrats en demà. Volem aquest campionat i cal continuar lluitant." 

F6PZIuSXUAALBXu

L'endemà, la sort els va girar l’esquena. Diversos problemes tècnics els va impedir arribar a la Final, tot i que conserven la primera posició a la classificació general a falta d’una prova que se celebrarà a Xile.

Redacció / Fotos: Sainz XE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix